Általános Szerződési Feltételek


Jelen megállapodás egy online szerződés, mely tartalmazza azokat a kikötéseket és szabályokat, amelyek alkalmazandóak a vab.hu online toplista portál használata során. A regisztrációval Ön (későbbiekben Felhasználó) szerződést köt Szabó Csaba Balázs E.V.-val(későbbiekben Szolgáltató), amely által teljes mértékben elfogadja Szabó Csaba Balázs E.V. szabályzatát a vab.hu weboldal használatára vonatkozóan.

Felhívjuk figyelmét ,hogy Szabó Csaba Balázs E.V. illetve a vab.hu fenntartja magának a jogot, hogy jelen szerződésen bármikor változtathasson. Az Általános Szerződési Feltételek változása előtt minden felhasználónkat értesítünk e-mail formályában.

1. Regisztrálás, felhasználóvá válás a vab.hu -n

A vab.hu weblap felhasználójává bárki az ingyenes regisztrációt követően díjmentesen válhat. Hirdetőként vagy felhasználóként szerepelhet. Amennyiben törvényes adatokat tartalmakat tölt fel illetve nem ütközik semmiféle jogszabályba. Pl; szerzői jog, stb.

 2. A vab.hu szerepe

A vab.hu kizárólag információ közvetítő szerepet vállal, a vab.hu toplista oldalon hirdetők és felhasználók között, között.

Ezért a vab.hu -nak nincs módjában és nem kötelezhető a feltöltött tartalmak ellenőrzésére.

Nem vállalunk felelősséget a vab.hu oldalra felkerülő tartalmak sértő , vagy uszító mivoltára, ellenben fenntartjuk a jogot bármely tartalom, vagy felhasználó felszólítás és indoklás nélküli eltávolítására a rendszerből.

A vab.hu nem vállal felelősséget a rendszer hibáiból, a technikai eszközök meghibásodásából, vagy emberi mulasztásból eredő bárminemű kárért.

A szerződés elfogadásával ön mentesíti Szabó Csaba Balázs E.V. -ót bárminemű kártérítési igénytől.

A biztonságosabb üzlet érdekében javasoljuk, hogy vegye figyelembe a felhasználók minősítéseit, és tájékozódjon érdeklődjön mielőtt döntene. 

3. Visszajelzések és korlátozások

A A vab.hu felhasználói visszajelzést adnak egymásról. A véleményt kérjük jól megfontoltan kialakítani, hiszen ez minden vab.hu felhasználó számára elérhetővé válik és a későbbiekben nem változtatható. Amikor mások jó hírét megalapozatlanul kockáztató visszajelzést ad, akkor felelősséggel tartozik ezért, akár bírósági per esetén is. A vab.hu semminemű felelősséget nem vállal a visszajelzésben mások által hagyott vélemények tartalmáért.

4. Személyiségi jogok védelme

Az Ön személyiségi jogainak bizalmas kezelése nagyon fontos számunkra.

Csak azokat az információkat használjuk, amelyek az azonosításhoz szükségesek, hogy informáljuk Önt marketing- és reklámtevékenységünk folyamatos fejlesztéséről, rendszeresen bővítsük kínálatunkat, valamint felhasználó-barátabbá tegyük oldalunk tartalmát, kinézetét és szolgáltatásainkat. Az adatokat felhasználjuk abban az esetben is, amikor értesítjük Önt az érdeklődését megcélzó témákban, mint például új szolgáltatások bevezetése, megismertetése illetve aktualitásaink. Ön regisztrációjával hozzájárul ahhoz, hogy rendszeres hírlevelet küldjünk megadott email címére amelyről azonban bármikor leiratkozhat.

Bővebben adatvédelmi nyilatkozatunkról az adatvédelem menüpont alatt tájékozódhat.

5.Reklamáció,kapcsolattartás

A vab.hu a Szolgáltatással kapcsolatos panaszokat, felhasználói megkereséseket a szolnok-laser@freemail.hu címre fogadja. A fogyasztói panaszokat, felhasználói kérdéseket írásban, a Felhasználó személyes menüjében megadott e-mail címére, küldött e-mail útján válaszolja meg. A fogyasztói panaszokat, felhasználói kérdéseket a Szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb a fogyasztói panaszok kezelésére vonatkozó jogszabályi rendelkezések által megállapított határidő alatt vizsgálja ki és válaszolja meg.

Jelen szabályzat 2014 November 15. hatállyal lép életbe.